Efterlyst utrustning

Fick du med dig för mycket hem?

Täby saknar ett par skidor och stavar efter tävlingarna. Självklart hjälps vi åt att återföra dem till rätt ägare.

Innan vi åkte efter prisutdelningen idag och skulle packa ihop i vallatältet så ställde jag utanför o lutande mot tältet ett par nya Madshus redline 2.0 i 197 cm tillsammans med ett par Madshus svarta uhm stavar 147,5 (kapade till 145). Vid tältingången till vallatältet vi i Täby IS med flera använde. Efter att jag burit utrustning till bilen, max 5 min var de tyvärr borta när jag skulle hämta dem. Fick hjälp att söka av de som var kvar för att packa ut, dock utan framgång. Skidorna är märkta med namn Erica Lavén och stavarna med liten vit tejp under handtaget o 145 skrivet på korkhandtaget.

Vet du något om dem, kontakta Anders Lavén direkt på 072-563 38 16.

Bilden har inget med Anders skidor att göra.

webbnisse