Samarbetspartners

Utan det här fantastiska gänget hade vi inte kunnat genomföra arrangemanget. Det gemensamma engagemanget är grunden för ett USM som vi hoppas kommer vara uppskattat av alla.

USM:s huvudsponsor 2020

Volkswagen Berners

Vi är mycket stolta att tillsammans med Berners och Volkswagen kunna genomföra USM 2020 i Matfors. Att få möjlighet att samarbeta med längdlandslagets stolta sponsor känns tryggt!

Välkomna till Matfors hälsar Berners och Volkswagen!


Dagssponsorer

A3

Som en av tre dagssponsorer är A3 en mycket viktig samarbetspartner för oss i MSK och under USM 2020. A3 är ett företag som bland annat jobbar med bredband. A3 kommer se till så att alla åkare får pris under fredagen, som är deras dag. A3 kommer även serva med trådlöst internet på stadion.


SCA

Som den andra av tre dagssponsorer är vi mycket stolta över att kunna presentera SCA för lördagens sprint. SCA är en viktig partner för oss i MSK och en mycket stor aktör för idrottsklubbar i Sundsvall och Medelpad. SCA stöttar vår verksamhet och vi välkomnar SCA till Matfors och SCA Skidstadion!


ICA Supermarket Matfors

Tredje ut bland våra dagssponsorer är våra lokala stjärnor Tomas och Magnus, ägare av Ica Matfors. Dessa grabbar stöttar många av våra idéer och är en otrolig partner i vår vilja att utvecklas. Välkomna grabbar och framförallt välkomna till ICA Matfors!


Guldsponsorer

Hälsinglands Sparbank

Hälsinglandssparbank är även de en fantastisk samarbetspartner och sticker även ut med sin idé om att ge tillbaka. Förutom den idén har vi haft ett mångårigt samarbete tillsammans. Hälsinglandssparbank satsar stort på USM och har fokuserat på våra fantastiska funktionärer samt kamratmiddagen som i år kallas bank-etten. 
MSK tackar ödmjukast och välkomnar er alla till USM 7-9 februari!

Jämtfasad

Den skidkunnige ägaren Erik Olsson har bidragit med kunskap och energi i många år. Till USM säkrar Jämtfasad utkörning av konstsnön. Jämtfasad kommer även tillgodose all publik med en läktare på upploppet. Håll till godo snart kan vi skida på våra härliga skidspår!
Bilden visar när Jämtfasad renoverade upp Y:et

Tuna-Attmar församling

Med en vecka kvar är det dags att presentera vår närmaste, varmaste och hjärtligaste partner Tuna Attmars församling ❤️Tillsammans har vi kommit lång och tillsammans har vi skapat en vision som sträcker sig långt utanför Matfors. Vi tillsammans bygger och stöttar människan.
Så tusen tusen tack för ett underbart samarbete och alla som besöker USM 2020 kan självklart besöka Tuna Attmar församling på plats.

Silversponsorer

PL Plåt

Vi går vidare till våra silversponsorer och först ut är PL PLÅT.

Den lokala plåtslagaren som figurerar i Matfors men även runt om i hela Sundsvalls kommun. Ägare Peter är mångårig medlem i vår klubb och hans eget skidintresse sporrar MSK till utveckling. Vi tackar ödmjukast för vårt samarbete och vi syns på USM PL PLÅT.

Visit Sundsvall

Här vill vi rikta ett STORT tack till all den kunskap vi fått till oss via Näringslivsbolagets alla olika delar.

Stor del av vår utveckling kring spår och stadion. STORT TACK

www.sundsvall.se
www.visitsundsvall.se

Platssponsor

Bergoms Såg – Bolist

Dags att presentera vår varvsponsor BERGOMS SÅG. Bergoms såg ÄLSKAR trä och vi ÄLSKAR skidor. Tillsammans bygger vi för framtiden. Bergoms såg och Bolist finns på plats under USM för att visa sin verksamhet.w

Edlund & Partners

Dags att presentera vår varvsponsor BERGOMS SÅG. Bergoms såg ÄLSKAR trä och vi ÄLSKAR skidor. Tillsammans bygger vi för framtiden. Bergoms såg och Bolist finns på plats under USM för att visa sin verksamhet.w

Secits

Dagens presentation står för trygghet. SECITS – ett extra öga för din trygghet. Ett modernt säkerhetsföretag som precis som MSK vill att alla ska få ha de tryggt å bra. HELA MATFORS på SKIDOR.
SECITS och MSK välkomnar till USM i Matfors.

Vattjoms Bilcenter – Meca

Snöhögen växte rejält i mitten av januari och USM närmare sig. Ett företag som också växt rejält sedan starten är vår nästa partner inför USM 2020
Vattjom Bilcenter din lokala Meca verkstad! Tillsammans välkomnar vi till USM festen 7-9 februari. Be THERE!

Bronssponsor

El21

Vi kopplar på en ny energifas när mästerskapet närmar sig. 

Då passar de perfekt att presentera ett företag som alltid kopplar och som aldrig är energilösa

EL21 företaget som Örjan Eriksson startade upp i epadalen Matfors som nu ägs tillsammans med Patrik Holmgren. Två skidentusiaster som vi är tacksamma att samarbeta med

Frendo

FRENDO och den fantastiske Matfors företagaren Stefan LundgrenBesök FRENDO för en semla, bulle, kaffe eller bara snacka:)Tillsammans lyfter vi Matfors

Broadview

Broadview i Kramfors de driftsäkra webbhotellet i Kramfors

Undvik driftstopp och anlita Broadview

Segervalds Stubb och Marktjänst

Segervalds Stubb och MarktjänstFöretaget strävar efter att alltid hjälpa sina kunder genom att ge en snabb och personlig service för både stora och små beställare. Detta tänk är så likt MSK tänk att hjälpa alla oavsett kunskap ålder kön.

Tillsammans välkomnar vi till USM 2020

Åkarsponsor

Det Goda Bruket

Vi har på olika sätt satt Matfors på kartan senaste åren. Tillsammans jobbar vi med att skapa en upplevelse och lyfta Matfors. Så idag har vi de STORA nöjet att presentera
USM BAKELSEN ”Blåbärssoppa & Längdskidor”
Finns att köpa på #detgodabruket HELA MATFORS på SKIDOR

Sandra Brodén Massage och Friskvård

Sandra Brodén Hassel tar hand om våra åkare och erbjuder dem massage. Vi och Sandra vill förbereda oss på bästa sätt så ta en massage hos Sandra å må ÄNNU bättre

Stöde Bröd

Vi är stolta att kunna ge ALLA startande priser VARJE dag.
En partner som gör detta möjligt är STÖDE BRÖD. Inte helt lokalt men nästan, ett litet men ack SÅ STORT företag. Smaka brödet vet ja och ni är fast:)

Boendesponsor

Sidsjö Hotell och Konferens

Naturnära och enkelt, ja de kan nog passa in både på MSK och Sidsjö hotell och konferens!Har nästan blivit ett sporthotell:) och med Malin x2s energi, ja då blir de TOPP!Välkommen boende och åkare

Best Western hotell Sundsvall

Best Western Hotel Baltic är ett uppskattat fyrstjärnigt hotell i Sundsvall. Hotellet är centralt beläget i Sundsvalls gamla stenstad.

Scandic Sundsvall

Bo i hjärtat av Sundsvall med stans populäraste shopping runt hörnet.