Helt klart att vi kör i Matfors!

Efter fantastiska insatser av våra kompisar hos Jämtfasad och ivriga medlemmar i klubben kan vi med säkerhet säga att vi har snö så att det räcker för att köra USM i Matfors, om nu någon mot förmodan tvivlat :). Vi kommer tyvärr inte kunna använda alla de banor vi planerat, om inte vädret bistår med snö från ovan.

Som det ser ut nu har vi säkrat 2,1km och jobbar för att få till 2,5km. Men vi måste få be att återkomma med hur det påverkar distanserna, vi för en tät dialog med representanter från Svenska Skidförbundet för att hitta bästa lösningen.

Banorna är inte öppna för åkning. Det kommer dröja till minst helgen 1-2 februari innan vi våga öppna dem. När snöläggningen är klar och hela banan pistad måste vi jobba med skyddsnät och avspärrningar för att säkra banan. Det är hårt utanför snön.

Här kommer några bilder på hur det ser ut just nu. Vi fyller på med fler i morgon.

Snön har producerats på stadion och körts ut i banan.
Utförsbacken ner mot stadion och målet.
Badkullen, direkt efter starten kommer första korta backen.
Torbjörn pistare förbereder uppfarten från sjön.

webbnisse